RUŽINOVSKÝ KOLOTOČ 2021, Park Ostredky

Sport és futó esemény

Nevezés

Kedves futás rajongók!

Örülünk, hogy annak a járványnak ellenére, amellyel szinte az egész világ harcolt, meghívhatunk Önt a Ružinovi körhintara, ahol szórakozhat, futhat, ösztönözheti másokat, pihenhet és jó cselekedeteket tehet. Vegyen részt a sportszolgáltatási eseményen, amelyre 2020. szeptember 12-én kerül sor. Akár tapasztalt futó, akár csak először akar maratont futtatni, üdvözöljük!

Az Ostredky parkban futunk 5,5 km hosszú, 11 km hosszú, sprint és gyermekpályákkal. Úgy döntöttünk, hogy újraegyesülünk a Fogyatékosságügyi Támogatási Szövetséggel (APPA), hogy a futás mélyebb jelentést kapjon, mivel jó okból indul majd el. Úgy döntöttünk, hogy a nevezési díj 50% -át adományozzuk Dominik Rajninec, az APPA klub tagja segítésére. A másik 50% -ot az esemény megszervezésére használják fel.

Dominik a nagyszüleivel él, mert édesanyja néhány évvel ezelőtt elhagyta a rákot. Noha agybénulása van, nagyon okos és bölcs 16 éves fiú, fertőző nevetéssel és csodálatos optimizmussal. Így mindenki, aki részt vesz a futásban, részt vesz a Dominika számára nyújtott támogatásban, amelyet egy mechanikus rámpának a tehergépjárműbe történő berakodására irányítanak.

Hisszük, hogy sok sportolót fogunk látni a rajtnál.

Várjuk Önt!